Maison

Title Image

Huisje huren

Waar vroeger nu ontmoet

Even. Helemaal. Niets.

Kom tot rust in het midden van de Twentse natuur op een boxspring
of in het heerlijke ligbad.

Midden in de Twentse natuur staat onze woonboerderij De Weerdhoeve. Op ons erf lopen kippen, ganzen en een eend. Bij de oude kapschuur staat de kruiwagen waar we elke dag mee in de weer zijn om de biologische moestuin op orde te houden. De katten en honden spelen rondom de vijver en komen af en toe door het raam gluren van het vakantiehuis.

Het vakantiehuis staat aan het terras waar ook de woonboerderij aan staat. Het is een losstaand gebouw dat vroeger gebruikt werd als varkensstal en dat in de afgelopen 30 jaren meerdere renovaties heeft doorgemaakt, waardoor het een heerlijk luxe huisje is met alles erop en eraan.

Bij het inrichten heb ik mij constant in de schoenen van mijn gasten geplaatst, waardoor het (volgens mij) een plek is geworden waar je echt even helemaal niets meer hoeft. Behalve genieten dan!

De snelweg A1 ligt pal achter ons erf. Door de hoge geluidswal hoort u de snelweg nog wel een beetje, maar ziet u  het verkeer niet. In de afgelopen 2 jaar heb ik nog geen klachten hierover ontvangen. De feedback van mijn gasten is:

“Je vergeet bijna dat je zo dicht bij de snelweg zit, wellicht omdat je omgeven bent door deze prachtige tuin en je het verkeer niet ziet?” .

Vanuit het huisje loopt u zo Het Schwarzwald bos in. En iets verder begint De Borkeld. Met de fiets is Het Reggedal ook een plek die u niet mag missen. Voor meer tips over bezienswaardigheden in Twente klik hier .

boxspring 180x220 met Essenza Home beddengoed
zepen zonder chemische toevoegingen
Badjassen dubbele wastafel en vloerverwarming in de badkamer
keuken met gasfornuis koelkast en oven. Alles is aanwezig om zelf te kunnen koken
Groot ligbad in de badkamer om na een lange wandeling heerlijk te kunnen ontspannen
De keuken

In de keuken is alles aanwezig om een lekkere maaltijd te maken. Afhankelijk van het seizoen kunt u in onze moestuin verse groentes halen.

Gasfornuis

Magnetron & Oven combi

Koelkast

Pannen & Servies

Koffie & Thee

Handoek & Theedoek

Schoonmaakdoek & Afwasmiddel

Badkamer

De Badkamer is ruim en schoon. Een plek waar u zich heerlijk kunt ontspannen na bijvoorbeeld een lange fiets- of wandeltocht.

Ligbad

Inloopdouche

Vloerverwarming

Dubbele wastafel & Lades

Wasmachine

Droger

Handdoeken

Woonkamer

Vanuit de eettafel kijkt u het terras op van de oude woonboerderij. Het bed is van hoge kwaliteit zodat u echt tot rust kunt komen.

Eettafel & Zitfauteuils

TV & WIFI

Boxspring 180x 200 cm twee matrassen met 1 topper

Beddengoed

Hang & Legkast

Tijdschriften

Nachtkasten & Nachtlampen

Bent u met meer dan 2 personen?

Boek dan de achterkamer erbij met nog een tweepersoonsbed, een slaapfauteuil en een babybed voor €15,- per nacht.

In de achterkamer staat een eettafel met stoelen en er ligt een heerlijk kleed waar de kinderen op kunnen spelen. De spelletjes liggen in de kast.

De twee kamers zitten naast elkaar en zijn toegankelijk via een schuifdeur.

achterkamer van vakantiehuis met bed en stoel en babybed
In de achterkamer ligt een zacht speelkleed
schuifdeur tussen voor en achterkamer

Huisdier mee?

In overleg kunt u uw huisdier meenemen voor €15,- per nacht.  Wij hebben hier al vele honden en zelfs katten mogen ontvangen.

Wij hebben thuis twee honden die goed met andere honden omgaan. Maar Dembé is een Ridgeback reu en erg groot en nog jong. Zij bedoelingen zijn altijd goed, maar hij is nog wat lomp. Jimmie is onze Labradoodle. Zij is erg enthousiast en kan hard blaffen. Maar het enige wat ze wil is samen spelen en een balletje gooien.

Ons erf is omheind, dus de honden mogen los rondrennen. Ziet u het al voor u:

Met een kopje koffie buiten zitten in de zon uitkijkend over het erf, terwijl uw hond rondjes rent over 2.8 hectare tuin?

Wij ontvangen u graag!

kippen lopen los over het erf met hun haan Daan
twee ganzen voor landrover defender pickup
Ridgeback hond Deme zit statig in de moestuin

Kijk wanneer het huisje beschikbaar is