Title Image

Natuurfotos

Natuur om aan te raken

Natuurfotografie bij De Weerdhoeve

Houdt u van natuurfotografie, dan is de gloednieuwe natuurhut vlakbij ons vakantiehuisje een must.

Nou dacht ik zelf dat het hetzelfde was als een natuurhuisje, maar nee, het is een hut waarin natuurliefhebbers foto’s maken van dieren zoals vogels, reeën, eekhoorns, libelles en al de andere dieren die leven in het bos. De natuurhut ligt verzakt in de grond met daarvoor een vijver. De dieren komen badderen in het water of wat drinken en jij zit op ooghoogte achter speciaal fotografieglas de dieren van dichtbij te bewonderen…

De vogels die ook op ons erf leven, maar vaak niet zichtbaar zijn, worden daar op een foto gepakt. De foto’s die ik gezien heb zijn adembenemend mooi.
Iedereen kan de natuurhut voor een dagje boeken, maar meestal zijn het echter natuurliefhebbers met als hobby (vogel)fotografie die van zonsopgang tot zonsondergang een serie foto’s maken voor hun hobby of beroep.

Het vakantiehuisje wordt vaak in combinatie geboekt vanwege de ligging en het gemak om gedurende de dag koffie te drinken, te kletsen en te lunchen, iets wat in de natuurhut wat onhandig is vanwege de rust die nodig is om de dieren niet te storen. De gasten boeken dan ons vakantiehuisje met late checkout tot 17.00 uur en de natuurhut De Enterveenhut van Emmy.

Wilt u zien wanneer De Enterveenhut beschikbaar is? Klik Hier

Wilt u uzelf extra verwennen, dan kan ik ook het ontbijt verzorgen, of een lunch halen.

Veel (natuur)plezier.

Rachel

De Enterveenhut voor natuurfotografie