Het vrijstaand huisje bestaat uit 4 ruimtes:

1) Het woon/slaap gedeelte

Deze lichte ruimte heeft openslaande deuren van glas die uitkijken over het terras en de woonboerderij.

Via een klein antiek raampje kunt u uitkijken over het weidse erf. 

woon slaapkamer

Op de houten vloer met vloerverwarming staat een extra grote box spring van 180×200 cm met daarom luxe bedlinnen, want uw nachtrust is belangrijk voor ons. 

Aan de ronde eettafel staan twee fauteuils met armleuningen waar vandaan u via Digitenne TV kan kijken (of een boek over Twente kan lezen natuurlijk). 

2) De keuken

In de volledig ingerichte keuken is alles aanwezig zodat u uw eten of borrel kunt bereiden

 

In de mand vind u lokale producten zoals Twentse mosterd, Twentse worst, pannenkoekenmix van de molen in Markelo en Poachpoater biertjes van de bierbrouwerij hier om de hoek. 

Ik serveer geen ontbijt, maar koffie en thee is aanwezig, pak zoveel als u wilt en in het rekje staan verse eitjes van onze kippen. De koffie, thee en de eitjes bieden wij gratis aan. 

In de keuken staat een combi magnetron/ oven, koelkast, een 4 pits gasfornuis, een koffie apparaat en alles wat nodig is om te koken zoals borden en pannen en bestek. Ook het textiel is aanwezig. 

 

3) De achterkamer

Via een schuifdeur kan ook de achterkamer open. Deze ruimte is nog iets groter dan de woon/slaapkamer. Er staat een tweepersoons boxspring, een eenpersoons slaapfauteuil, een babybed, een antieke babystoel, een Triptrap stoel en een kast met daarin verschillende spelletjes voor jong en oud.

achterkamer de weerdoeve

4) De badkamer.

Een grote ruimte met vloerverwarming waar een ruim diep ligbad staat, een grote open douche, een wastafel voor twee personen en een wasmachine, droger met wasmiddel. Er liggen handdoeken voor u klaar en twee badjassen. 

Bij het bad staat douchegel, shampoo, conditioner en badolie voor u klaar. Na een lange wandeling kunt u hier heerlijk ontspannen.