Het vrijstaand huisje bestaat uit 4 ruimtes:

1) Het woon/slaap gedeelte

Deze lichte ruimte heeft openslaande deuren van glas die uitkijken over het terras en de woonboerderij.

Via een klein antiek raampje kunt u uitkijken over het weidse erf. 

Op de houten vloer met vloerverwarming staat een extra grote box spring van 180×200 cm met daarom luxe bedlinnen, want uw nachtrust is belangrijk voor ons. 

Aan de ronde eettafel staan twee fauteuils met armleuningen waar vandaan u via Digitenne TV kan kijken (of een boek over Twente kan lezen natuurlijk). 

2) De keuken

In de volledig ingerichte keuken is alles aanwezig zodat u uw eten of borrel kunt bereiden

 

In de mand vind u lokale producten zoals Twentse mosterd, Twentse worst, pannenkoekenmix van de molen in Markelo en Poachpoater biertjes van de bierbrouwerij hier om de hoek. 

Ik serveer geen ontbijt, maar koffie en thee is aanwezig, pak zoveel als u wilt en in het rekje staan verse eitjes van onze kippen. De koffie, thee en de eitjes bieden wij gratis aan. 

(In de keuken is geen oven en geen vriesvak aanwezig)

 

3) De achterkamer

Via een schuifdeur kan ook de achterkamer open. Deze ruimte is nog iets groter dan de woon/slaapkamer. Er staat een grote tafel, een éénpersoonsbed, een éénpersoons slaapfauteuil, een babybed, een antieke babystoel en een kast met daarop verschillende spelletjes voor jong en oud.

4) De badkamer.

Een grote ruimte met vloerverwarming waar een ruim diep ligbad staat, een grote open douche, een wastafel voor twee personen en een wasmachine (en wasmiddel). Er liggen handdoeken voor u klaar en twee badjassen. 

Naast het bad staat een schaal met douchegel, shampoo, conditioner, een bakje met badzout en een potje met etherische oliën. Na een lange wandeling kunt u hier heerlijk ontspannen.