Maison

Ineke Barkhof uit Almelo geeft twee tips voor een leuke dag in Twente.

Er zijn zoveel leuke dingen te doen in Twente. Hou je van natuur, dan zijn er honderdduizend mooie wandel- en fietsroutes. Er staat een prachtig natuurmuseum aan de voet van De Sallandse Heuvelrug en vergeet alle landgoederen in de regio niet. Maar als ik twee tips mag geven voor een leuke dag in Twente dan kies ik de volgende twee:

Tip 1 Winkelen bij Roetgerink in Enter

Zoals vele vrouwen vind ik een dagje winkelen ontzettend leuk. Een keer in de zoveel tijd komen mijn vriendinnen naar Twente en gaan we een paar dagen wandelingen maken, samen koken en ..winkelen.

Roetgerink in Enter is een fijne plek omdat het mooie merken heeft voor ieder wat. Van goedkopere merken tot de duurdere merken en voor elk figuur. Het grote warenhuis heeft een koffiehoek en is voorzien van alle gemakken. 

Wij komen er altijd graag. http://www.roetgerink.nl

Als het lekker weer is dan gaan we ook altijd even naar Rijssen. Er zijn hele leuke winkels, net wat meer bijzondere zaken dan de meeste winkelstraten in Nederland

Tip 2 Theater Hof88 

In Almelo is een klein theater wat de moeite waard is om te bezoeken. 

In Hof88 is ook een filmhuis waar de meer alternatieve films worden getoond en er is altijd wel een mooie expositie te zien. 

Theater Hof88 is dus een fijne plek voor een beetje cultuur. 

http://www.hof88.nl

Wil ik nog meer cultuur, dan ga ik naar Ootmarsum. Daar zijn prachtige galeries en het is een heel mooi oud stadje met leuke winkels. 

Daar kan ik winkelen en naar galeries, mooier kan bijna niet. 

Zoekt u een plek om te overnachten, misschien met uw vriendinnen? Kijk dan eens naar deze link Huisje huren. Vakantiehuis De Weerdhoeve heeft plek voor 4 personen en ligt dichtbij de tips die ik gaf.

Post a Comment